Over ons

Evert Wijngaard is bijna 30 jaar werkzaam in de schoonmaak en heeft daarbij alle voorkomende werkzaamheden wel al gedaan. Na verschillende functies te hebben gehad begon het toch te kriebelen. Een eigen schoonmaakbedrijf......

Ruim een jaar geleden heeft Evert de knoop doorgehakt en is met een allround schoonmaakbedrijf gestart. Dankzij zijn ervaring en de hoge kwaliteitsnorm die gehanteerd wordt hebben verschillende bedrijven al een beroep gedaan op Wijngaard Schoonmaak.

Zowel voor glasbewassing, schoonmaak onderhoud, vloeronderhoud en salvage en recondtionering wordt een beroep gedaan op onze diensten. Daarbij wordt Wijngaard Schoonmaak ook door verschillende schoonmaakbedrijven ingehuurd om de diverse schoonmaakwerkzaamheden te verrichten.

De meeste werkzaamheden worden verricht door Evert Wijngaard, maar voor het schoonmaak onderhoud wordt hij bijgestaan door enthousiaste medewerksters.

 

 

   Evert Wijngaard   Eigenaar 
 

 


 


 


 


 


 

 

 

Gastenboek

Openingstijden

Openingstijden

Wij werken op maandag tot en met zaterdag overdag, maar in geval van een calamiteit kunt u ook 's avonds en zondags een beroep op ons doen.

  

 

Foto's werkzaamheden